BB Cream Seqybeauty best sangat πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘


Pakai BB Cream Seqybeauty secoet dah berseri dah...tak payah pakai bedak pun takpa jimat sesangat ..sesuai untuk orang malas dan tak pandai mekap. Sayalah tu.. Hihihi

Untuk bibir just calit lipmattecream by seqybeauty juga. Dah kata ejen seqybeauty. Kan! Pakailah satu set lengkap. Jimat berganda-ganda. Sesambil beli untuk jual, boleh pakai untuk diri sendiri. Gituu ✌

πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

Nak try BB Cream dan lipmatte cream by seqybeauty. Kenapa BB Cream seqybeauty ? Sebab BB Cream Seqybeauty 10 dalam 1 !

1.Bedak Asas
2.Menutup cela wajah
3.Memudarkan jeragat
4.Mengecutkan jerawat
5.SUNBLOCK terbaik (SPF 30++)
6.Mengecilkan liang roma
7.Sebagai essential krim, menutrisi kulit, menegang dan menghaluskan kulit
8.Melambatkan penuaan
9.Menghilangkan parut
10.Tak perlu compact powder

BB Cream Seqybeauty adalah water based dan ianya sangat sesuai untuk semua jenis kulit wajah.

SeQyBeauty pakai seminit cantik selamanya
RM55 sahaja untuk Semenanjung Malaysia

Ada dua kod
❤Fair -yellowish
❤Natural -pinkish


Wasap
Ciksu 0193080215
#codjertehkualabesut #bbcreamsqb #bbcream #beauty #bazaar #kualabesut #jerteh #jertehterengganu


Previous
Next Post »
5 Komentar untuk "BB Cream Seqybeauty best sangat πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘πŸ‘"

Assalamualaikum Wrmbth

Apa khabar cik sue

Salam hari isnin. Mazni tak pernah pakai BB cream lagi setakat ni

Bagus ya brand seqybeauty ni

Asalkan halal dan selamat dipakai

Harga mampu milik dan berkesan

Maznee boleh cuba juga kemudian hari

Insyaallah

Assalamualaikum Ciksu.. Lama Rose tak berkunjung ke sini :)

Akak berminat..nanti akak pm kat whatsaap...

Tukar packaging ke bbcream ni..rasa mcm pernah pakai sexybeauty ni sebelum ni tapi lain bentuk dia..haha..skang pakai lain dah sbb beli produk member opis plak..

ye memang best..hari-hari pakai

Alhamdulillah, atas berkat doa kalian yang sentiasa meninggalkan komen di sini.. akhirnya saya diberi kesempatan untuk mengandung setelah 6 tahun menanti. Kini, doakan kandungan saya sihat & sempurna serta dipermudahkan oleh ALLAH SWT untuk melahirkan permata hati yang dinanti. aamiin :)

Terima Kasih Sudah Berkomentar
 
Copyright © 2014 QasehnyaRania - All Rights Reserved
Template By Kuncidunia & Kaizen Template - Support KZN | KSF